Vloeren en wanden in steentapijt


- Steentapijt

Wat is STEENtapijt?

Steentapijt bestaat uit miljoenen kleine steentjes die met epoxy verlijmd worden. Na plaatsing is de vloer binnen 24 uur beloopbaar. Steentapijt geeft een warme, mooie en moderne indruk. Er is een breed kleurengamma beschikbaar.

Joepsteentapijt & Co levert en plaatst steentapijt in verschillende steengroottes en designs. Indien u een figuur wenst in uw steentapijt is dit uiteraard ook mogelijk. De dikte van de vloer hangt van de grootte van de steentjes af. U heeft de keuze uit de onderstaande steengroottes:

  • Steentjes van 1-2 mm = vloerdikte 4 mm
  • Steentjes van 2-3 mm = vloerdikte 6 mm
  • Steentjes van 3-4 mm = vloerdikte 8 mm
De dikte kan aangepast worden indien nodig.

Toepassingen

Steentapijt is geschikt voor huizen, appartementen, kantoren, showrooms en vele andere ruimtes. De vloer kan geplaatst worden zolang er een stevige en droge ondergrond is. Ook bij een trap of terras is steentapijt een aanrader.


- Glastapijt

Wat is GLAStapijt?

Bij een glastapijt worden gerecycleerde glasscherven verlijmd met epoxyharsen. Dit kan ook vermengd worden met marmer- of steentapijt.

Omdat het een glasproduct is en als het ware met de muur wordt verlijmd, is een goede hechting een eerste vereiste. Oneffenheden in de muur kunnen dan weer worden opgevangen door het dikker of dunner smeren van het glas, dit in het mate van het mogelijke. Joepsteentapijt & Co zorgt voor een perfecte plaatsing van het glastapijt dat het best bij uw woning past.

Toepassingen

Een glastapijt wordt doorgaans gebruikt voor wanden en vloeren in badkamers en wc's, vensterbanken, keukentabletten en keukenwanden. Het kan ook gebruikt worden als vloer, alleen is een glasvloer niet geschikt om belast te worden met meubels.


- Marmertapijt

Wat is MARMERtapijt?

Een marmertapijt is een vloer waarbij epoxyhars met kleine marmersteentjes wordt gemengd. Het marmer geeft de vloer een zeer natuurlijke uitstraling en geeft een zekere klasse aan de ruimte. Joepsteentapijt & Co levert en plaatst marmertapijt in een beperkt aantal natuurlijke marmerkleuren.

Toepassingen

Een marmertapijt wordt in alle soorten gebouwen geplaatst: woningen, kantoren, winkels, openbare ruimtes, terrassen, ...


Voor meer foto's kijk op onze FACEBOOK-pagina